HAKKIMIZDA

Åžirketimiz; Detay Otel Ä°ht. Mlz. Ltd. Åžti. adı altında 2001 yılında kurulmuÅŸ olup temizlik ve ambalaj sektöründe geniÅŸ bir ürün yelpazesiyle turizmin baÅŸkenti olan Antalya' da faaliyetini sürdürmektedir. Firmamız temizlik ve ambalaj sektörünün lider üretici firmalarının bayilik sistemlerini de bünyesine katarak, kalite, maliyet ve hız avantajıyla siz deÄŸerli müÅŸterilerimize daha iyi hizmet sunmaktadır.

Rekabetçi bir piyasa ortamında, doÄŸru müÅŸteriye doÄŸru ürünü ve hizmeti, doÄŸru zamanda ulaÅŸtırma politikamız sayesinde kısa zamanda sektörümüzde istikrarlı bir büyüme yakaladık.

MüÅŸteri memnuniyeti, müÅŸteri beklentileri, müÅŸteri iliÅŸkileri yönetimi gibi konularda kendimizi sürekli olarak yenilemekteyiz. MüÅŸterilerimizle iletiÅŸimimiz ticaretten çok, dostluk iliÅŸkisine dayanır. Bu müÅŸteri odaklı anlayışımız neticesinde firmamız her geçen gün müÅŸteri portföyünü artırarak faaliyetlerini geniÅŸletmektedir.

KurulduÄŸumuz günden beri sektörümüzü yakından takip ederek verimliliÄŸimizi artırmak için siz müÅŸterilerimizle, kaliteli ve uygun fiyat politikamızla baÅŸarılı ve uzun süreli iÅŸbirliÄŸi yaparak, geleceÄŸe güvenle bakma arzusundayız...

Saygılarımızla,
Detay Otel Ä°ht. Mlz. Ltd. Åžti.

 

MÄ°SYONUMUZ
MüÅŸteri ve stratejik iÅŸ ortaklarımızın ihtiyaç duyduÄŸu ürünleri verimlilik, memnuniyet ve rekabette üstünlük yaratacak ÅŸekilde en kısa sürede ve en iyi kalitede sunmak.

VÄ°ZYONUMUZ
Yüksek kalite ve çeÅŸitlilikteki ürünlerimizi, yetkin insan kaynağı ve geliÅŸmiÅŸ servis ağımız ile, müÅŸteri ve iÅŸ ortaklarına deÄŸer katan sektörde öncü ve lider bir ÅŸirket olmak.

© 2010 Detay Temizlik.
All Rights Reserved.

Designed by mescomedia